Over Thovelko

Thovelko installeert en onderhoudt centrale verwarming, sanitaire installaties en elektriciteit. En dat voor zowel particulieren als projectontwikkelaars.


Erkend monteur

Alle monteurs bij Thovelko hebben een erkend Cerga kwaliteitslabel. Zo kun jij op twee oren slapen. Want een Cerga-installateur houdt zich aan strenge veiligheidsvoorschriften, volgt regelmatig technische bijscholingen én wordt gecontroleerd door de dienst Cerga.

Expertise

Zaakvoerder Thomas van Tongerloo heeft na meer dan twintig jaar heel wat expertise in zijn rugzak zitten. Net wat een vakman nodig heeft om je waardevol advies te geven.

Persoonlijke aanpak

Bij ons voorlopig nog geen chatbot om mails en telefoontjes te beantwoorden. Van offerte tot facturatie heb je contact met zaakvoerder Thomas van Tongerloo, die graag kort op de bal speelt en het liefst duidelijke afspraken maakt.


Het team achter Thovelko

Thovelko begon meer dan tien jaar geleden met Thomas van Tongerloo. Als ervaren monteur is deze zaakvoerder in alle technieken thuis. Vandaag rekent hij op een team van vijf techniekers en enkele betrouwbare onderaannemers