Diensten

Door vele jaren ervaring, een goede opleiding en een frequente bijscholing voelen wij ons thuis in een brede waaier aan diensten. Buiten Koeling, Sanitair en verwarming is ons personeel ervaren met ventilatie, elektriciteit, onderhoud en herstellingen.
Welke diensten je juist zoekt zal van de situatie afhangen:

Nieuwbouw

Leuk, een gloednieuwe woning! Of toch als die voorzien is van alle technische installaties. Thovelko werkt je badkamer, keuken of totaalproject perfect af. Euh…E-peil, binnenluchtklimaat, constructieberekeningen, vergunningen en subsidies? No worries, wij helpen je met plezier!. Bekijk onze diensten voor nieuwbouw.

Renovatie

Je badkamer of keuken eindelijk in een nieuw jasje? Of waag je je aan een totaalrenovatie? Thovelko geeft advies én zorgt ervoor dat het eindresultaat er net zo goed uitziet als in je dromen.
Diensten voor renovaties

Depannage

Heeft je ketel het begeven en staat het water tot aan je enkels? Of komt er geen (warm) water meer uit de douchekop? Dan bel je ons best even. Wij komen je zo snel mogelijk depanneren door je installatie nieuw leven in te blazen.
Hulp bij depannage

Onderhoud

Woont er plots een rammelaar in de radiator? En een stofkonijn in je ventilatiesysteem? Of is het tijd om je verzameling reinigingsattesten aan te vullen?

Misschien ben je wel gewoon een plichtsbewuste bewoner die weet dat technische installatie van tijd tot tijd best eens nagekeken worden. Dan maak je gewoon een afspraak voor een onderhoud. Een must voor je veiligheid, een voorwaarde voor je garantie en verzekering, en een aanrader voor je energieverbruik.

Onderhoud & service